лого со странична површина

Само нови играчи. Обвивувањето се случува прво од реална рамнотежа. 50x обложување на бонус или какви било добивки генерирани од бесплатни вртења, придонесот може да варира по натпревар. Условот за обложување се пресметува само на бонус облози. Бонусот важи 30 дена / бесплатни вртења валидни 7 дена од издавањето. Максимална конверзија: 5 пати поголема од бонусната сума или од бесплатни вртења: $ / £ / 20 € или 200 kr. Се применуваат целосни услови.


Пријавете се денес!